Reis naar Sicilië (verplaatst)

Dit jaar is er voor de buitenlandse reis gekozen voor Hotel Hopps op het Italiaanse eiland Sicilië.
Op het mooie Italiaanse eiland Sicilië, direct aan de kust en in het sfeervolle plaatsje Mazara del Vallo, ligt het aantrekkelijke 4-sterren Hopps Hotel.
Dé ideale plek om je strandvakantie af te wisselen met een ontdekkingstocht. Vanuit het hotel wandel je via de boulevard naar het strand en diverse bezienswaar-digheden, waaronder de mooie kathedraal.

Het gezellige hotel biedt zijn gasten All Inclusive verzorging, maar het is natuurlijk ook leuk om af en toe ‘buiten de deur’ wat te drinken. In dit sfeervolle hotel kun je lekker uitrusten en genieten onder de Italiaanse zon.
Hopps hotel heeft een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner en er zijn verschillende bars, waaronder een beachbar. Na een zonovergoten dag aan het zwembad of het nabijgelegen strand is het heerlijk overnachten in de comfortabele kamers.Ligging: In het centrum van Mazara del Vallo, door een weg gescheiden van het zand-/kiezelstrand en op loopafstand van winkels, restaurants en bars. Deze reis is op basis van all inclusive. De prijzen zijn inclusief 20 kg. ruimbagage per persoon, 7 kg. handbagage en vervoer naar Schiphol v.v. vanuit Leiden

The event is finished.

Datum

sep 22 - 29 2020
Expired!

Tijd

All Day
Categorie

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  • Geen categorieën

  Meta

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *